Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
5
votes
0answers
43 views

Can't edit my profile

I've been low-key following all the stuff with the new CoC and figured, fine I'll give my pronouns or whatever. Go to make the change and keep getting stopped because apparently my profile picture is ...
4
votes
0answers
59 views

Hiding spoiler tagged text in question excerpts [closed]

I noticed in this question that while the OP used the spoiler tags in the body of the text the question excerpt that appears on the Stack All Questions page includes text from the spoiler. Is there ...
3
votes
1answer
55 views

Am I supposed to be able to add tags to a deleted question?

So, today this question was asked: Can the Warforged Integrated Weapon Trait be Disarmed? It is currently deleted (and therefore you need 10K rep to see it). I just edited the homebrew tag onto it, ...
4
votes
0answers
65 views

Escape key doesn't clear direct reply bubble while suspended

(not sure if bug or not) I recently had a 30 minute suspension. You can still be replied to while suspended, which pops up a little orange bubble-counter. Under normal use, you can press escape ...
6
votes
0answers
32 views

On-topic help page edit preview is inaccurate on our serif-font site

Moderators can edit the on-topic help page. (It's the only help page we can edit.) As you can see, that page shows up as sans-serif: However when editing the post preview uses our standard serif ...
4
votes
1answer
52 views

Interface problem with disabled side bar?

I have disabled the side bay by checking the "Hide left navigation" button in my settings. However, when I do this the [Questions] [Tags] [Users] [Unanswered] navigation buttons are missing from where ...
9
votes
3answers
89 views

Contradiction with accepted answer descriptions

I've noticed a contradiction in the wording. The tour says this: Accepting doesn't mean it's the best answer, it just means that it worked for the person who asked. But the hover text for accepted ...
6
votes
0answers
65 views

Getting a “This question has been put on-hold since you loaded the page” popup when trying to flag my (closed) question on mobile

My question was closed as off-topic, and it was suggested that Board & Card Games would be a better location. Okay; that works just as well. So I went to flag to request migration. I was on ...
11
votes
0answers
79 views

Can we do something about font ambiguity of 0 (zero) vs o (lower case 'O')?

This answer uses the well-known phrase "game zero", except it uses a numeric '0' (Game 0). I had to read the line several times, before realizing what was being said. Then I even tried to edit the ...
3
votes
1answer
53 views

Why is my meta rep briefly different from my normal rep?

Literally as I started making this question it changed to what it should be, but I'm still curious as to why it was the case: I had two tabs in Chrome open, one on meta and the other on rpg....
2
votes
1answer
93 views

Why doesn't my curious badge count all my well received questions?

After reading this Meta.SE post and reviewing this question and answer I can't seem to work out why the progress noted for my 'curious' badge is only 2/5 instead of 3/5. I don't have a positive ...
8
votes
0answers
57 views

Images in headings should have no bottom margin

See this answer revision: the images are floating above the heading's text-bottom line. This is caused by images having a margin-bottom: 0.5em. This declaration ...
7
votes
1answer
63 views

Really specific formatting issue with bulleted lists

Here's what happens in a bulleted list that also has subbullets when a bullet's text continues after a subbullet: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor ...
4
votes
0answers
32 views

Buttons in the email settings pages look wrong

On Edit Email Settings, the save button has illegibly colored text: (I deleted my email from this field just for the screenshot. It looked like that even when I had one entered.) The same ...
4
votes
1answer
55 views

Why does the “question edited” notification redirect to the Desktop website even when on mobile?

I have recently noticed that, on the mobile version of rpg.stackexchange, all notifications (red or green) redirect to the appropriate mobile page... except for the "question edited" notification (...
9
votes
3answers
138 views

Review queue indicator doesn't show up, despite apparently being aggressive now?

We've just been informed that we're taking part in an experiment on a more aggressive review queue indicator. Apparently, this should make it so that a red dot appears on the review queue icon in the ...
2
votes
0answers
211 views

Switching betwen active and hot questions flickers another set of questions

Can't reproduce this on other sites (n.b. other site had a Featured/Bounty tab). To reproduce: Navigate to the Active Questions Click the link to the Hot Questions. Actual: A different set/order ...
0
votes
0answers
42 views

Tag appearance in our tag warnings is broken; can't read them

Not a Stack bug. This bug was caused by SOUP; I'll keep this around a while so the patch author can be informed. Tag markup in our tag warnings is illegible, as you can probably see: The text in ...
1
vote
1answer
89 views

Didn't get the Electorate badge

The site told me that I am very close to getting Electorate badge. I voted a bit, and then the system told me that I got it. I clicked on the link on my profile, and there was some text like "...
4
votes
2answers
87 views

Have links on Meta been rewritten for the new HTTPS domains?

Without getting into the content if at all possible, I was browsing "Is something wrong?" Yes: Pervasive ad hominem and judgmental behaviors and noticed that links in that post cause HTTPS ...
4
votes
0answers
36 views

Bounties are being listed twice on profile page

That's how my "bounties" tab looks like now. It seems like my current bounty is being shown twice (as my previous bounty on the same question was made a bit earlier than 5 hours ago).
9
votes
0answers
46 views

Our custom off topic close reasons need updating to HTTPS

I found a spot on our site where links haven't been updated to HTTPS yet: our custom close reasons. The links in them still point to HTTP:// locations. Here's an example:
5
votes
2answers
80 views

Amusing display bug when hovering over tags in a question

If you repeatedly slide your mouse back and forth over the tags listed for a question (that is, toggling their hover status many times), the user box slides farther and farther to the right, ...
6
votes
0answers
78 views

Blocking google.com and maps.googleapis.com breaks the site

I would like to change my profile, but for some reason the profile page breaks cause I blocked scripts from maps.googleapis.com. Whatever map feature that is, it cannot be so essential to the site ...
7
votes
1answer
101 views

A “moved to chat” comment appears to be a broken link for me but works for others

Yesterday I flagged a "moved to chat" comment on this answer as the chat it links to gave a page not found error. To my surprise the flag was declined as apparently the chat works fine for others. I ...
7
votes
2answers
54 views

A Featured meta question isn't showing up as “Featured on meta”

How is the community doing? is currently featured (as of 13 hours ago), but not showing up in the Featured on meta section of the community sidebar: It is however showing up in the hot meta posts. ...
4
votes
1answer
149 views

Incorrect filtering of rep events when unfolded

While poking around on my profile page I noticed that the "folded" versions of rep events don't contain the proper number of individual events once unfolded. It looks like the methods used to filter ...
3
votes
0answers
42 views

I can't use other flag options after raising one, and there's no feedback saying why

I just now flagged a particular post as Rude/Abusive. I then had a further detail to report about the post (the username is offensive), but when I went to use the flag dialog again, I found that ...
2
votes
1answer
54 views

One featured question or none? Make up your mind!

I noticed something odd in the sidebar just now: an ad for "01" bounties with no total bounty amount. So I went to check it out, and found this: After hard refreshing, this remains. I checked my ...
4
votes
1answer
45 views

I just got First Responder (and it isn't New Years yet)

I've just been awarded First Responder: Despite the fact that shouldn't be possible for 2017 yet: But I did have a message starred in chat around new years' during last Winterbash. Did the year not ...
13
votes
0answers
50 views

Color & layout issues with “You earned a new privilege!”

As shown below, it's very difficult to see what the new privilege is. (but it is there ↑)
3
votes
0answers
44 views

Every “Hot Network Post” and Featured post link icon just changed to the 3D Printing stack icon

I'm not sure where the best place to report site bugs is, but this is currently happening:
5
votes
1answer
57 views

Community ads broken?

I noticed a blank ad, and clicked on the Stats link to see this: Something seems broken. I note that the Community Promotion Ads meta question is fine, all the images are there.
9
votes
1answer
75 views

Answers blinking when clicked?

I noticed today that answers are sometimes blinking when clicked on. Very weird. Doesn’t seem to happen with questions, nor does it consistently happen with answers. When it happens, it happens ...
14
votes
1answer
111 views

Typo in close reason

Currently, one of the off-topic close reasons reads: Questions about playing video games and developing video game are off-topic here, but may be on-topic on Arqade and the Game Development Stack ...
10
votes
1answer
55 views

The top bar has lost most of its alpha transparency

Way back, a little while after its initial launch, the top bar was given a nice subtle but not-too-subtle alpha transparency which showed off our header art just that little bit more. It appears to ...
3
votes
1answer
93 views

Is the “Vox Populi” badge working?

I spent all my 40 votes today and didn't get the "Vox Populi" badge awarded :( Is this a bug or did I do something wrong? Any other possible reasons?
8
votes
1answer
255 views

Is the spoiler markdown broken?

See https://rpg.stackexchange.com/a/74047/23970: Korvin and I think we've got everything right, but the spoiler hide/reveal text feature isn't working.
9
votes
1answer
102 views

This year's Community Ads are NOT being served

The community ads from 2015 are still being served. I don't know if this is normal during some kind of transition phase or if it's a legit bug, as I never would have noticed were it not for the new ad ...
1
vote
0answers
20 views

The ads dashboard uses the old ad size [duplicate]

The ad dashboard for 2016 uses the old size for the ads.
3
votes
0answers
79 views

The Community Ads Stats page is still using the old ad dimensions

The Community Promotion Ad Statics page is still using the old Community Ad dimensions, which makes the images in it squashed.
3
votes
0answers
29 views

Our Community Ads place holder is still using the old dimensions

The sidebar got expanded to 300px the other day, so the latest community ads look like this: But our place holder on the CDN still looks like this: It should become 300 × 250 too.
2
votes
1answer
45 views

The Achievement Drawer does not highlight on new net rep [closed]

This started for me, and apparently others, today. A user gets a new badge or a net-positive change in reputation, and the drawer icon does not change like it used to. When I say drawer icon, I mean....
18
votes
0answers
68 views

Questions with favorite tags are not being highlighted

Cross-posting from Updates to the site, since it was a bug with that update that appears to have gotten missed. Comments on that answer haven’t seemed to get noticed, so giving this a little more ...
6
votes
3answers
66 views

CSS woes: blue links, messed up user page (Are we getting an upgrade?!)

Links have suddenly turned blue, again. New question instead of bumping the old one because I can’t remove status-completed from the other. Moreover, the CSS on the user pages is messed up, floats ...
9
votes
1answer
84 views

The Stack Exchange bot is doing my dice rolls instead of the Dice Service bot

Apparently the Stack Exchange chat bot has developed a special place in its heart for me. Most people attempting a dice roll get a reply from the Dice Service bot. But not me! The Stack Exchange bot ...
6
votes
1answer
78 views

Is there a bug in the review queue?

It's suddenly showing 178 new items to review, all of which are late answers, all of which seem to be posted years ago. I don't think it's a good idea if we start working on them, but if you aren't ...
3
votes
1answer
115 views

Post as a guest: CSS bug

Here's what it looks like on Win7, Chrome 45.0.2454.85, 1304x660 viewport: Similar issue in Firefox 40 and IE 11, yet it underflows instead of overflowing. Fix: remove that useless one-cell ...
3
votes
2answers
91 views

There is a bug that began a day or so ago, IE 10

While in Chrome I have no problems. In IE 10 I cannot: Comment Flag a comment Review Use CAPTCHA Vote See the WYSIWYG of a post while typing and formatting it. Use the SE pull down menu ...
1
vote
1answer
51 views

Are our community promotion ads working as described?

According to the community ads thread, ads will only be shown if they reach a score of positive 6. The ad from movies.stackexchange is at -3 (because it's an eyesore), but it just came up on the site ...